Hotel

Lamot Conference Center Mechelen

Restaurant & Conference center delen een relatief kleine verdieping die als ruimte moet dienen voor zowel inkomende leveringen als voor uitgaand afval …

Vraag een gratis waste audit aan

Onze oplossing

Verschillende containers en geimproviseerde rekken deden dienst als opvangplaats voor overvloedig papier en karton dat dikwijls in grote hoeveelheden kwam aangevoerd uit het conference center. Een dikwijls overvolle ruimte waar het door de hoeveelheid papier, karton en ander afval regelmatig onmogelijk circuleren was.

Reco-vert heeft dat opgelost. Een eenvoudige mobiele compactor heeft de ruimte geherwaardeerd, en nu kan door een dagelijkse mini effort van 45 seconden belangrijke plaats bespaard worden, daar door de compactor 3 tot 4 containers in 1 container worden opgevangen.

Om de ruimte ingenomen door de glascontainers vrij te maken, werd een glascrusher geïnstalleerd, waar nu 240 flessen champagne in recycleerbare scherven worden omgezet. 240 flessen in een vuilbakje van 140 liter … en giga plaatsbesparing.

De pay-back voor Lamot was onmiddellijk, daar er niet werd geïnvesteerd. De toestellen worden gehuurd en droegen vanaf de eerste maand significant bij aan een drastisch verlaagde afvalkost , uiteraard inclusief de kostprijs voor de huur en het onderhoud van de toestellen.

Website design & development by